Vodeći infrastrukturni portfelj

A1 Towers raspolaže sveobuhvatnom ponudom mobilne pasivne telekomunikacijske infrastrukture u Hrvatskoj s kojom partnerima pruža brojne mogućnosti za razvoj i proširenje njihovih mreža. Također, pruža usluge izgradnje i održavanja mobilne pasivne telekomunikacijske infrastrukture. Svi partneri koji traže brza, kvalitetna i isplativa rješenja za proširenje svojih mreža mogu se pouzdati u profesionalan pristup A1 stručnjaka.

Što nudimo:

– Strateški postavljene samostojeće stupove i antenske krovne prihvate.

– Tim predanih stručnjaka koji će savjetovati i voditi partnere pri svakom koraku: planiranju, dizajnu kao i cjelokupnom upravljanju i održavanju.

– Pojednostavljeni proces kolokacije.

– Originalna i prilagođena rješenja za brzo i učinkovito provođenje bilo kojeg projekta bez obzira na opseg, veličinu i vrstu zadatka.

Kolokacija

A1 Towers raspolaže pasivnom telekomunikacijskom infrastrukturom koja je strateški razvijena za maksimalnu pokrivenosti na učinkovit način, kako u urbanim tako i u ruralnim područjima. To omogućuje pružanje usluga kolokacije na vlastitoj infrastrukturi drugim mobilnim operatorima, javnim institucijama, IoT pružateljima usluga i drugima.

A1 Towers osigurava visoku razinu sigurnosti, kvalitete i pouzdanosti zahvaljujući naprednim sustavima nadzora i kontrole.

Nudimo rješenje za svaki infrastrukturni izazov

A1 Towers razvija prilagođena infrastrukturna rješenja, bilo da se radi o samostojećim stupovima ili antenskim krovnim prihvatima. Uspješno upravljamo svim izazovima vezanim uz planiranje i izgradnju.

Partnerima osiguravamo detaljne podatke o lokacijama (administrativne i komunalne informacije, fotografije), a za svako područje imamo više lokacija kako bi mogli izabrati onu koja im najviše odgovara.